Iznajmljivanje fijakera, logo
Veliki izbor odeće za žene i muškarce.

Butik Štrand & Jaguar

Veliki izbor odeće za žene i muškarce. Muška i ženska odeća - haljine, majice, košulje, pantalone, blejzeri, suknje, jakne, tunike, odela...
Garderoba za svakoga.
Strand i Jaguar

Dobrodošli u svet mode Butik "Štrand i Jaguar"!

 

Butik "Štrand i Jaguar" nalazi se na jednom od najatraktivnijih i najlepših delova Novog Sada, na glavnom šetalištu ka Štrandu u Fruškogorskoj ulici 22. Naša osnovna delatnost je prodaja tekstila (muškog i ženskog) u specijalizovanoj prodavnici koja postoji već dugi niz godina.

 Tradicijom dugom  20 godina, nudimo našim cenjenim kupcima širok asortiman visoko kvalitetne ženske i muške konfekcije, donjeg rublja , obuće i kožne galanterije najpoznatijih evropskih proizvođača.

Naš osnovni moto je ponuditi kupcu asortiman priznatih evropskih brendova i tako mu omogućiti da ide u korak s modnim trendovima.

Raznovrsna ponuda konfekcije i obuće koja obuhvata veliki broj renomiranih italijanskih i nemačkih proizvođača sasvim sigurno će zadovoljiti ukus i najzahtevnijih kupaca. Kao što smo napomenuli, asortiman robe je veoma širok tako da na jednom mestu možete kupiti moderna i kvalitetna muška poslovna odela i sakoe (Benvenuto, Digel, Stones) košulje (Olimp, Casa Moda), ležernu odeću za svaki dan (Navigare, Brax, Mayer), i odeću za svečane prilike (Svečana odela, kravate, košulje).

Ponuda za dame još je raznovrsnija, u našem asortimanu nalazi se veliki izbor konfekcije za sve prilike ,svakodnevne, poslovne- Gerry Weber,Taifun,Brax, Eugen Klein, i svečane prilike-Michaela Louisa haljine), kao i modeli za dame punijeg stasa- Samoon collection i Eugen Klein.

Timski rad, pozitivan duh, profesionalno i ljubazno osoblje, kao i prijatna radna atmosfera našim kupcima treba da pošalje poruku da su kod nas uvek dobrodošli.

 

 Dođite i posetite nas!

 

 Srdačno vaš butik Štrand i Jaguar.

Muška i ženska odeća - haljine, majice, košulje, pantalone, blejzeri, suknje, jakne, tunike, odela.
senka
Strand i Jaguar
Vrhunske modne brendove potražite u Fruškogorskoj ulici broj 22, Novi Sad
Strand i Jaguar, brendovi
Butik Strand

Zašto Butik Štrand i Jaguar?

  • Tradicija duga 20 godina
  • Širok asortiman
  • Visok kvalitet  odeće najpoznatijih evropskih proizvođača
  • Idemo u korak sa modnim trendovima
  • Profesionalno i ljubazno osoblje
  • Prijatna atmosfera
Iznajmljivanje fijakera, Novi Sad
Butik Strand
Butik Strand
Butik Strand
Butik Strand
Butik Strand
All rights reserved © 2015 Butik Štrand i Jaguar, Novi Sad
Dizajn i izrada, Studio Digital , Novi Sad